FANDOM


Si Genius
Si genius
Nama Si Genius
Jantina Lelaki
Pekerjaan Pelajar sekolah
Sekolah Sekolah Menengah Lawak Kampus
Saudara-mara ???
Kawan ???
Musuh ???
Penampilan Pertama Lawak Kampus #11

Si Genius adalah seorang pelajar yang pintar di Sekolah Menengah Lawak Kampus.

PerwatakanEdit

Si Genius mempunyai tahap I.Q yang tinggi dan cara dia berfikir tidak dapat difahami oleh orang lain. Sejak dari kecil, dia membuat perkara-perkara yang terlampau seperti menggunakan tandas semasa dia adalah bayi, mahu masuk universiti semasa dia pegi ke tadika, mencari pengasuhnya sendiri dan lain-lain lagi. Walaupun dia suka memandang rendah kepada orang lain, dia juga mengambil berat tentang orang lain tetapi tidak menjaga bahasanya apabila menegur. Kerana kepalanya yang besar, dia sering dijenaka oleh Vanness.  

PenampilanEdit

Si Genius mempunyai sebuah kepala yang besar (untuk menunjukkan yang dia adalah seorang yang genius) dan bibir yang tebal. Dia biasanya memakai baju seragam sekolah menengah, iaitu baju berkolar putih, berseluar hijau tua, sepasang stokin dan kasut putih.


TriviaEdit

GaleriEdit

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.